Snadná kontrola teploty pečeného masa či jiného pokrmu
Teplotu pečeného masa (nebo jiného pokrmu) můžete snadno zkontrolovat a zajistit tak jeho vynikající kvalitu. Teploměr je bez rtuti, což zajišťuje bezpečné použití.
Bezpečné použití - teploměr neobsahuje rtuť!
Teploměr byl navržen tak, aby byl pro uživatele zcela bezpečný, toxická rtuť byla nahrazena patentovanou složkou – galinstanem. Zcela netoxické a šetrné k životnímu prostředí.
Široké využití v gastronomii
Vynikající analogový teploměr nejen do udírny - má široké využití v gastronomii, jak pro domácí použití, tak v restauracích i v potravinářství.
Na číselníku jsou symboly pro pečení konkrétních druhů masa!
Má velmi praktické symboly pro optimální teplotu pečení pro konkrétní druh masa (např. hovězí, jehněčí, drůbež atd.).
Má velmi praktické symboly pro optimální teplotu pečení pro konkrétní druh masa
Má velmi praktické symbolypro optimální teplotu pečení pro konkrétní druh masa (např. hovězí, jehněčí, drůbež atd.).
Číselník ukazuje rozsah měření 0 - 120 stupňů Celsia
Velký číselník - dobře čitelný údaj
Teploměr má velký číselník, díky kterému je dobře čitelný údaj o teplotě. Zobrazuje symboly a červenou značku, maximální teplotu, které by jídlo mělo dosáhnout.
Sada obsahuje krytku pro schování sondy
Sada obsahuje krytku pro schování sondy, kterou lze použít i pro její podepření - má praktický "klip" jako v propisce.